Springen, spelen, gamen én dansen in de mei-vakantie!

Komende meivakantie ben je van harte welkom bij Kidspret om je uit te leven op de vele springkussens die er staan. We hebben diverse springkussens waarop je kunt springen, klauteren en kunt glijden. Voor de kleintjes is er een peuterkussen aanwezig naast het horeca-plein. Verder hebben we nog een game-area met de laatste games op een Playstation 4 en Nintendo Switch. NIEUW: Silent-disco voor klein en groot. Pak een koptelefoon en ga uit je dak in de mini disco samen met de kids.

Springen, spelen, gamen en nu ook dansen in de Eusebius kerk. Die kans krijg je natuurlijk niet vaak. Een geweldige locatie vol springkussens, game-area, peuterhoek, horeca-plein, silent- disco, interactief game , veel sfeer en muziek. Van zondag 29 april tm donderdag 3 mei dagelijks open van 9.30 tot 17.30 uur.

Bestel nu online kaarten met korting!