Eusebius Meditatie Challenge

Wanneer:
4 december 2017 @ 19:30 – 20:30
2017-12-04T19:30:00+01:00
2017-12-04T20:30:00+01:00
Kosten:
€ 5
Contact:
De Eusebius
0264435068

Elke eerste maandag van de maand is er een inloop meditatiebijeenkomst van 19.30 tot 20.30 uur in de Eusebiuskerk. De avonden worden verzorgd onder leiding van diverse gekwalificeerde yogadocenten die zich bezig houden met yoga, mindfullness, mantra’s, en meditatief bewegen.

De initiatiefnemers willen het spirituele karakter van de Eusebiuskerk meer inhoud geven met meditatiemomenten die bedoeld zijn voor iedereen die behoefte heeft aan een moment van rust en bezinning.

In de prachtige Kerkzaal hoopt de organisatie zoveel mogelijk mensen bij elkaar te krijgen voor de bijeenkomsten.

Graag zelf een kussentje of matje meebrengen

De Eusebius Meditatie Challenge vraagt een bijdrage van € 5 per persoon. Gelrepashouders krijgen € 1,50 korting op vertoon van de pas.  

Schrijf je in voor de Eusebius Meditatie Challenge met iedere maand informatie over het thema van de volgende bijeenkomst, nieuws en meer!

Programma 2 aprIL

Heartful Movement met Rosanne Verstappen
 
Rosanne Verstappen (www.jadeplaats.nl) begeleidt op maandag 2 april om 19.30 uur een sessie Heartful Movement in de Eusebius.
Deze zachte en openende Qigong-flow heeft haar wortels in de Chi Neng Qigong. De oefeningen die zij deze avond brengt, werken openend en harmoniserend op het hart. 
 
De oefeningen zijn voornamelijk staande. Wil je tussendoor zitten, dan zijn stoelen aanwezig. 
 
Inloop: vanaf 19.15 uur
Start: maandagavond om 19.30 uur
Wat doe je aan: soepele kleding waarin je makkelijk beweegt en platte schoenen
Wat neem je mee: eventueel een flesje water
Bijdrage: €5,00
Aanmelden: niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen

7 mei door Yoga Campus Arnhem

Maandagavond 7 mei verzorgt Yoga Campus Arnhem samen met ArpaLisa de Eusebius Meditatie Challenge. Het wordt een ontspannen uur gevuld met Tai Chi oefeningen en Yin Yoga. De zachte klanken van de harp begeleiden je in de bewegingen en houdingen. Je komt snel in een gevoel van rust en verbinding met jezelf.

Verbinding is het thema deze avond. Rond de Hemelvaart is de verbinding van hemel en aarde actueel. Dit gegeven willen we meenemen in de verbinding van energiestromen in het lichaam. Energiestromen die van boven naar beneden en van beneden naar boven bewegen. Zij maken in het lichaam de verbinding tussen hemel en aarde. Alle oefeningen en houdingen die deze avond voorbijkomen werken op een betere doorstroming van deze energiebanen. Als de energie beter stroomt, kunnen de organen hun taak efficiënter uitvoeren, zal je lichaam zichzelf sneller herstellen en voel je je vitaler.

Een extra cadeautje is de begeleiding op de harp. De zachte klanken brengen je sneller in een ontspannen gevoel. Daarnaast zorgen zij ook voor trillingen die resoneren met de energie in jouw lichaam. Ook dat helpt bij een goede doorstroming van energie. Je kunt dit best nog een aantal dagen daarna waarnemen, misschien zelfs nog wel op de dag van Hemelvaart.

Waar: Eusebiuskerk, Arnhem
Wanneer: maandagavond 7 mei
Tijd: 19:30 – 20:30 uur
Kosten: € 5 voor het verwarmen van de kerk
Aanmelden: is niet nodig, je kunt zo binnenlopen


Ben je iemand of ken je iemand die de Eusebiuskerk als presentatie platform wil gebruiken voor meditatievormen, yoga of andere vormen van meditatief bewegen? Meld je dan bij onze ambassadeur, Marion van Hoof via: marion@nextturn.nl


Deelnemende scholen*

Martine Jetten Mindfulness en Hoogsensitiviteit

*De sportscholen en yoga centra doen belangeloos mee.