Speurtochten voor kinderen vanaf 4 jaar

De Eusebiuskerk is leuk voor jong en oud. Kinderen kunnen in de kerk doen die de kinderen mee neemt naar de grafkelders tot de belvédère op 73 meter. 

Met de speurtocht voor de onderbouw kunnen kinderen van 4 tot 8 jaar de Eusebiuskerk op een andere manier beleven. Ze gaan op zoek naar dieren terwijl ze iets over de geschiedenis van de kerk leren en kijken uit over heel Arnhem vanaf de belvedère en de glazen balkons op 60 meter hoogte.

De bovenbouw gaat op reis met de hertog van Gelre. Kinderen van 8 tot 12 jaar kunnen samen met hun ouders en/of begeleiders de geschiedenis van Gelderland herbeleven. Terwijl ouders en/of verzorgers zich verdiepen in de tentoonstelling ‘Vier kerken, één verhaal’, kunnen kinderen op speelse wijze in de voetstappen van de hertog treden. De speurtocht gaat door tot 73 meter hoogte.

Aan de speurtochten zijn geen kosten verboden. Kinderen en ouders en/ of begeleiders betalen het tarief van een combiticket voor een bezoek aan de Kerkzaal en panoramalift. De speurtocht is af te halen aan de balie van de Eusebiuskerk.

Wij verzorgen ook rondleidingen voor kinderen. Graag van te voren een afspraak maken.

 

 

Een gedachte over “Speurtochten voor kinderen vanaf 4 jaar

  1. Pingback: Arnhemse mysteries opgelost: Disney op de eusebiuskerk - indebuurt Arnhem

Reacties zijn gesloten.