4 gedachten over “Contact

  1. Hallo ik ben Erik en volledig steenhouwer restaurateur, hier bedoel ik mee van frijnwerk tot hogel, pinakel, of beeld, al het steenhouwers werk, hierbij heb ik in mijn bezit eigen gereedschap verder heb ik vaak ervaren dat ik makkelijk mensen kan leren.
    graag zou ik een afspraak willen maken voor een gesprek, mijn eerdere werk te kunnen laten zien, en ook mijn vaardigheden. Het werk is mijn lust en mijn leven en zou het een eer vinden om verder met de Eusebius te kunnen gaan, en tot de afronding mag werken.

    met een vriendelijke groet ,
    Erik Derksen

  2. Correctie: in 1988 kreeg ik – als oud Arnhemmer – van wethouder Kerckhaert (?) de opdracht met Belgische en Nederlandse sportvrienden de toren te inspecteren. Ik was toen een jonge, fanatieke sportleraar op de LTS in Epe en las op onze vakanties in het ABK Natuurvriendenhuis in Hall altijd de Arnhemse Courant. In het verslag van een van de raadsvergaderingen liet zich de wethouder zich een opmerking ontvallen dat het misschien wel handig was om een aantal bergbeklimmers langs de toren te laten afzakken. Ik was zo brutaal om daar met een brief vanuit mijn buitensportbedrijf op te reageren. Met een unieke opdracht tot gevolg. Ik zou het echt fantastisch vinden als ik nog wat beeldmateriaal kon krijgen. Voor alle duidelijkheid: ik woon nu in Sittard en wordt eind dit jaar 70 jaar jong.

Geef een reactie