Volop activiteiten en evenementen in 2013

Met een drukbezochte en sfeervolle nieuwjaarsreceptie is het ‘evenementenseizoen’ in de Eusebius weer van start gegaan.  Voor de komende maanden staan onder meer klassieke concerten, danceparty’s, beurzen en een indoor spinning-marathon op het programma.

Paulien van der Ven

Paulien van der Ven

De coördinatie van de evenementen is sinds mei vorig jaar in handen van Paulien van der Ven, bedrijfsleider van de Eusebiuskerk. Voorheen werkte Paulien lange tijd bij de Rijnhal waar zij als beursmanager veel ervaring opdeed met de organisatie van grote evenementen, zoals de jaarlijkse Bedrijven Kontakt Dagen.

‘Mijn missie en uitdaging is om van de Eusebiuskerk een toplocatie te maken waar mensen graag heen gaan om tentoonstellingen, congressen, beurzen, gala’s en feesten te bezoeken. Onze grote kracht is volgens mij de bijzondere entourage én de centrale ligging van de kerk’, aldus Paulien van der Ven. ‘En ondanks de restauratiewerkzaamheden kunnen alle evenementen gewoon doorgaan.’
De agenda van de komende maanden laat zien dat de Eusebius geschikt is voor evenementen van zeer uiteenlopende aard: van de uitvoeringen van de Mattheus Passion en het Requiem van Mozart, tot een danceparty op de vooravond van Koninginnedag en een spinning-marathon om geld in te zamelen voor Alpe d’HuZes.
Bovendien is er een grote kans dat in de zomermaanden de Modebiënnale Arnhem activiteiten in de kerk neerstrijkt.
Kijk voor een overzicht van de activiteiten op de agenda van de Eusebius die u hier kunt vinden.