Aan het werk! in de Arnhemse Eusebiuskerk: event voor en door zzp’ers

Op donderdag 17 maart 2016 organiseren Stichting StageData en Stichting Eusebius ZZP'ersArnhem in de Eusebiuskerk speciaal voor zzp’ers het interactieve event Aan het werk!  Tijdens deze inspirerende dag laten zzp’ers zich informeren over hoe ze meer werk binnen kunnen halen.

Inhoud van het event

Wethouder Ine van Burgsteden opent het event om 9.45 uur. ’s Morgens zijn er gastsprekers van onder andere de overheid, de FNV, VNO-NCW en delen bekende Arnhemse zzp’ers hun ervaringen. ’s Middags zijn diverse masterclasses te volgen, zoals die van de succesvolle Arnhemse modeontwerpsters van Spijkers en Spijkers. Op de beursvloer staan interessante stands en is volop gelegenheid te netwerken met collega-zzp’ers.

Meer informatie en aanmelden

Dit unieke event voor zzp’ers is te bezoeken voor €27,50 (inclusief koffie/thee en lunch). Zie voor meer informatie en aanmelding www.zzpplusbeurs.nl.

Meer informatie over Aan het werk! is te vinden op www.zzpplusbeurs.nl of is te verkrijgen via Guus op de Woert van Stichting Eusebius Arnhem via 026 4435068, 06 81505827 of g.opdewoert@eusebius.nl.

FACEBOOK EVENT