De lancering van de eerste collectie van A Body Issue

Uitnodiging – 9 juni: de lancering van de eerste collectie van A Body Issue

Volgende week komt de collectie binnen!!
Nadat we onze dozen hebben uitgepakt, gaat de webshop live. Tijdens onze lancering show zijn onze kledingstukken voor het eerst te zien op de catwalk. Ze worden gepresenteerd door onze rolstoelmodellen. Tijdens de twee korte intermezzo’s wordt er gedanst door The Wheeldancers

A Body Issue, confectie voor de zittende mens.

Eindelijk is het zover! De lancering van de 1e Special Fashion Show.

Op 9 juni om 18.30 nodigen we je uit aanwezig te zijn tijdens de exclusieve show in de Eusebiuskerk in Arnhem. Vanaf 17.45 gaan de deuren open.

De Special Fashion Collectie!

Het lijf van mensen die rolstoel gebonden zijn, verandert door langdurig zitten. Door het gebruik van 3D Bodyscans wordt deze verandering goed in kaart gebracht. De maten uit de scans zijn vertaald naar een maattabel: Op basis van deze informatie heeft A Body Issue innovatieve patronen en kleding ontwikkeld.

Trendy, goed passend en betaalbaar: een Confectielijn voor de zittende mens!

Tickets zijn vooraf verkrijgbaar via hello@abodyissue.com
Er zijn een beperkt aantal tickets dus wees er snel bij en reserveer je ticket.
Als je gebruik maakt van een rolstoelplaats, wil je dit vermelden?

Het adres van de Eusebiuskerk is
Kerkplein 1
6811 EB Arnhem

Navigatieadres voor regiovervoer of afzetten is Broerestraat, Arnhem. Kaarten om tot de ingang van de Eusebiuskerk te rijden zijn via hello@abodyissue.com verkrijgbaar.
Parkeren kan in de parkeergarages na 18 uur voor €0.50 per uur, op de overige parkeerplaatsen zijn de parkeerkosten €2.85 per uur.