Airborne Feelings start nieuw communicatiekanaal

Logo Airborne Feelings

Van: Stichting Airborne Feelings, september 1944

 


Airborne Feelings, september 1944 komt met een modern nieuw communicatiekanaal voor promotie van de activiteiten en de iconen van de Slag om Arnhem / Market Garden (regio Arnhem). Door Dutch Lion Apps in Andelst is een app ontwikkeld, waarmee Airborne Feelings het bevrijdingstoerisme kan ondersteunen. De app biedt informatie over de Airborne activiteiten, die voornamelijk in de maand september vallen, maar soms ook daarbuiten. De Airborne iconen, zoals musea, monumenten en de luisterplekken van de Liberation Route Europe zijn in de app beschreven.

Airborne Feelings, september 1944 heeft naast de nieuwe app ook nog de volgende informatiebronnen: www.airbornefeelings.nl ; de jaarlijkse uitgave van de Airborne Special en de Informatiekaart de ‘Slag om Arnhem ‘. De app is als communicatiekanaal aanvullend een mooie bijdrage aan het Airborne bevrijdingstoerisme. Aangezien ook Pushberichten geplaatst kunnen worden en direct leesbaar in beeld verschijnen, kan deze app ook voor plotselinge wijzigingen in programma’s, maar ook i.v.m. veiligheidsaspecten ingezet worden.

Airborne Feelings, september 1944 promoot de Slag om Arnhem / Market Garden door de vele activiteiten in een agenda samen te brengen en deze te publiceren. Ook de kleinere activiteiten komen op deze wijze aan bod.

De heer Erik Heinrich, wethouder van o.a. toerisme in de gemeente Renkum en mevrouw Sarah Thurlings-Heijse, directeur van het Airborne Museum ‘Hartenstein’ hebben als eerste de app op hun Iphone geïnstalleerd.

De app kan van de verschillende app-stores geïnstalleerd worden door te zoeken naar ‘Market Garden Arnhem’. Ook is gebruik van de QR code handig.

Wij danken  voor de bijdrage uit het regiocontract ‘bevrijdingstoerisme’ van de Provincie Gelderland en Dutch Lions Apps in Andelst voor hun sponsoring.QR codeLogo Liberation Route