Club van 75

De restauratie van De Eusebius nadert zijn voltooiing en zal in 2019 het
middelpunt zijn van de 75e herdenking van de Slag om Arnhem.

Omdat wij ondernemers uit Arnhem en omstreken zoveel mogelijk willen betrekken bij de afronding van de bouw starten wij met de Club van 75!

Gister middag was een een bijeenkomst voor mogelijke leden van de Club van 75. Tijdens deze club kregen twee sponsoren het Eusebius speldje opgespeld door beeldend kunstenaar en creatief juwelier Alexander van den Hoven.

Tijdens de bijeenkomst vertelde bouwmanager Peter Koelewijn over de restauratie. Ook directeur Petra van Stijn en voorzitter Peter Ruigrok kwamen aan het woord.

Coen ten Hagen kreeg namens Gld Grafimedia het speldje opgespeld omdat zij sponsor in nature zijn. Hilal Gemril kreeg een speldje namens Gemril pluimveeservice bv

Als lid van de Club van 75 verbindt men zich voor de periode van 2017 – 2019 aan De Eusebius. Tijdens de bijeenkomst zijn er aanmeldingen binnen gekomen. U kunt zich ook aanmelden.

In dit informatieblad kunt u lezen hoe u kunt bijdragen als lid van de Club van 75 en wat wij u kunnen bieden als dank voor uw lidmaatschap!

7,5 redenen om direct lid te worden:

1 Leden worden uitgenodigd voor de 75e historische herdenking van de Slag om Arnhem in De Eusebius, september 2019

2 Leden worden twee keer per jaar uitgenodigd voor een exclusieve
informatieve netwerkborrel 3 Per jaar kunnen er maximaal 75 leden lid worden

3 Per jaar kunnen er maximaal 75 leden lid worden

4 Met uw lidmaatschap ondersteunt u de restauratie van De Eusebius, Arnhems icoon

5 Als adoptant van een luchtboogbeeld ontvangt u eenmalig een uitnodiging voor een exclusief steigerbezoek voor maximaal 20 personen. Vooraf zoet onthaal met koffie / thee en na afloop is er een borrel

6 Als sponsor ontvangt u een abonnement voor 4 personen voor de panoramalift (met als extra beleving de glazen balkons aan de buitenzijde lantaarn, gereed eind 2017).

7 Leden ontvangen geregeld een nieuwsbrief waarin u op de hoogte wordt gehouden van de laatste nieuwtjes over de restauratie

7,5 Bij de periodieke schenking kunt u in 2017 nog profiteren van de extra
fiscale aftrek wegens de Culturele ANBI status van De Eusebius

Foto’s door Jan Adelaar Fotografie