9 gedachten over “Contact

 1. Zouden jullie mij een nummer kunnen geven waarop jullie berijdbaar zijn? Ik zit namelijk in een team dat het kerstgala van dit jaar organiseert en dit zouden wij graag in de Eusebius willen doen.

 2. Het klopt dat er op woensdag 15 november de gehele middag gespeeld is op het carillon van de Eusebiuskerk. Er komt namelijk een heuse The Voice- Eusebius aan en een van de beiaardiers wilde oefenen. Daar strijden een paar beiaardiers voor de titel ‘stads beieaardier’ die iedere zaterdag het carillon zal bespelen. Wat jammer om te horen dat u het klokkenspel niet prettig vindt.

 3. Hallo,

  Ik heb al eerder gevraagd of het klokkenspel minder kon omdat het door merg en been gaat. Maar het wordt alleen maar meer. Ben toch benieuwd wie hier over gaat en of er een protocol voor is. Vandaag woensdag 15 november word er alweer de hele middag gespeeld, om gek van te worden

 4. Het is al zo onrustig in een stad. Met al dat bouwverkeer, airconditionings, laagvliegend luchtverkeer, alleen al elke zondag tig keer kerkklokkengelui. Dus ik ben tegen het uitstorten van nog meer klokgelui door middel van beiaardier-gedoe. Tegen. Mensen die dat geluid mooi vinden zetten maar een opname ervan op in hun eigen huis, maar mogen mij niet lastigvallen in mijn eigen huis met hun lawaai. Wie geeft een mens het recht om klokgelui over een hele stad uit te storten? Een eeuwenoude traditie? Dat mag ik toch niet hopen, we moeten deze wereld delen. Ook de rust.

 5. Hallo ik ben Erik en volledig steenhouwer restaurateur, hier bedoel ik mee van frijnwerk tot hogel, pinakel, of beeld, al het steenhouwers werk, hierbij heb ik in mijn bezit eigen gereedschap verder heb ik vaak ervaren dat ik makkelijk mensen kan leren.
  graag zou ik een afspraak willen maken voor een gesprek, mijn eerdere werk te kunnen laten zien, en ook mijn vaardigheden. Het werk is mijn lust en mijn leven en zou het een eer vinden om verder met de Eusebius te kunnen gaan, en tot de afronding mag werken.

  met een vriendelijke groet ,
  Erik Derksen

 6. Correctie: in 1988 kreeg ik – als oud Arnhemmer – van wethouder Kerckhaert (?) de opdracht met Belgische en Nederlandse sportvrienden de toren te inspecteren. Ik was toen een jonge, fanatieke sportleraar op de LTS in Epe en las op onze vakanties in het ABK Natuurvriendenhuis in Hall altijd de Arnhemse Courant. In het verslag van een van de raadsvergaderingen liet zich de wethouder zich een opmerking ontvallen dat het misschien wel handig was om een aantal bergbeklimmers langs de toren te laten afzakken. Ik was zo brutaal om daar met een brief vanuit mijn buitensportbedrijf op te reageren. Met een unieke opdracht tot gevolg. Ik zou het echt fantastisch vinden als ik nog wat beeldmateriaal kon krijgen. Voor alle duidelijkheid: ik woon nu in Sittard en wordt eind dit jaar 70 jaar jong.

Geef een reactie