De 7 hoofdzonden van Gerrie Elfrink

Een talkshow die eenmalig in de Eusebiuskerk plaatsvindt. Daar valt vast iets bijzonders mee te doen, bedacht de redactie van Herman Centraal. En zo ontstond het idee om een bekende Arnhemmer te interviewen aan de hand van de zeven hoofdzonden uit de bijbel. Gerrie Elfrink is al acht jaar stadsbestuurder. Een rol die hem zowel lof als kritiek bezorgt en die hij vaak met humor en kwetsbaarheid vervult. Met hem neemt presentator Basti de zeven hoofdzonden door met de vraag: welke rol spelen ze in jouw leven? Best moedig, vinden wij! Dus komt dat horen en zien.

Foto: Herman Centraal

Maar er zijn meer interessante onderwerpen.

  • Hij zegt de reïncarnatie te zijn van een Engelse parachutist die overleed in september 1944 bij Arnhem. Auteur Bas Steman over zijn boek ‘Morgan een liefde’.
  • Zorg met Ziel in Rijnstate. Met medisch directeur Desiree Creemers en verpleegkundige longziekten Jenny Jagt.
  • E-sport: gamen en (veel) geld verdienen. Vijfvoudig FIFA-kampioen Koen Weijland uit Arnhem vertelt hoe dat kan.
  • Op jonge leeftijd een groot bedrijf overnemen. Marwin Melis overkwam het. Ondernemer in voor- en tegenspoed.

Foto: Herman Centraal

 

Herman Centraal is een platform voor het delen van kennis, het aanzwengelen van maatschappelijke discussies en het uitlichten van interessante initiatieven. Via een mix van verrassende en diverse gasten, wil Herman Centraal zoveel mogelijk Arnhemmers meer betrokken laten zijn bij hun stad en bij elkaar.

Woensdag 4 april.

Aanvang: 19.30 uur.

Kosten: €7,50