Laden Evenementen

Kerstnachtdienst

24 december 2018

22:30 - 23:30

Een heel volle kerk, met meestal meer dan duizend mensen, bekende kerstliederen, het bekende kerstverhaal uit Lucas 2 over een kind, geboren in Bethlehem en de betekenis van dit kind voor ons. Na twee duizend jaar nog altijd een bron van hoop en inspiratie. Gewoon fijn om mee te doen aan zo’n dienst. Ook dit jaar belooft het een feestelijke dienst te worden.                                                                                Voorganger is ds Hans van Ark                                                                                                                                                                          Organist Jack Blok                                                                                                                                                                                              Medewerking wordt verleend door het koor ARIOSO o.l.v. Jenny van Ark – de Leeuw                                                                                     De verwarmde kerk is open vanaf 20.30 uur. Samenzang vanaf 21.30 uur.                                                                                                      De dienst zelf begint om 22.00 uur                                                                                                                                                                     Komt u ook?

De kerkdiensten in de Eusebius worden georganiseerd door de Protestantse Gemeente Arnhem. Iedereen is welkom om naar de viering te komen.

De Protestantse Gemeente Arnhem wordt gevormd door verschillende wijkgemeenten en gemeenten van bijzondere aard, variërend van vrijzinnig tot confessioneel.

PGA wil een vitale geloofsgemeenschap zijn, die werk maakt van haar geloof, weet waar ze voor staat en geloofwaardig is; die mensen helpt op hun geloofsweg, de joods-christelijke traditie levend houdt en tolk is van het evangelie; die omziet naar elkaar en het opneemt voor mensen in nood, dichtbij en verder weg; die er is voor mensen binnen, aan de rand en buiten de kerk, die reageert en inspeelt op wat zich in de samenleving aandient, die van betekenis is voor de stad en betrokken is op de buurt, die oog heeft voor problemen wereldwijd, die uitnodigend en wervend is. Daarvoor willen we ook vanuit financieel en organisatorisch oogpunt een vitale en flexibele gemeenschap zijn.

Gegevens

Datum:
24 december 2018
Tijd:
22:30 - 23:30