Geopend: Eusebius Experience
Laden Evenementen

KLM Urban Trail Arnhem

24 november 2019

De KLM Urban Trail Series is een razend populair hardloopconcept in Nederland waarbij je de stad op een sportieve en unieke manier ontdekt. Geen afgesloten rechte wegen, maar een verkenningsloop door nieuwe en historische gebouwen, theaters, stadions en steegjes. Na afloop kun je samen gezellig wat eten, drinken en je ervaringen delen. Na de succesvolle editie van de KLM Urban Trail Arnhem afgelopen jaar keert het populaire evenement op zondag 24 november terug!

Ook dit jaar wordt een bijzondere editie met toffe (nieuwe) locaties en verrassend nieuwe parcoursen van 5 km en 10 km door de binnenstad van Arnhem. De deelnemers worden meegenomen op een ontdekkingstocht langs trappen, steegjes en door gebouwen in de Arnhemse binnenstad. De spraakmakende KLM Urban Trail Arnhem groeit van 15 locaties naar 21 locaties op het parcours.

Ook de Eusebiuskerk is opgenomen als onderdeel van het bijzondere hardloopevenement namelijk als finishlocatie. Het 5km en 10 km parcours komen allebei uit in de net gerestaureerde kerk, na het finishen krijg je een ontbijtpakketje die je rustig kunt op peuzelen met je vrienden/familie en na kletsen over de diverse unieke locaties.

Inschrijven
Wacht niet te lang om je in te schrijven voor dit avontuur opĀ www.klmurbantrailarnhem.nl

Gegevens

Datum:
24 november 2019