Laden Evenementen

Poppenhuizen- en mininaturenbeurs

29 september 2018

11:00 - 17:00

€7

  • Dit event is voorbij.

De poppenhuizen- en miniaturenhobby is een hobby waarbij alle hobby’s in het groot, in het klein uitgevoerd worden. Van het maken van borduurwerk tot het maken van groenten, fruit en levensmiddelen van Fimoklei, van het maken van popjes en kleding tot het maken van (traditionele) huizen en kamers.

Kent u de hobby nog niet? Kom dan op 29 en 30 september a.s. naar de DHNShow in de Eusebiuskerk in Arnhem. Hier vindt de grootste poppenhuizen- en miniaturenbeurs van Nederland plaats. Met deelnemers uit o.a. Duitsland, België, Denemarken, Zweden, Frankrijk, Spanje, Portugal, Engeland, Rusland en natuurlijk Nederland.

Het is de uitgesproken manier om een goed beeld te krijgen van deze hobby of zoals miniaturisten het noemen: passie. Want wie eenmaal gegrepen is door het klein, is zijn leven lang ‘besmet’.

Ook kunt u hier kennismaken met het tijdschrift Dolls House Nederland: het maandblad voor de gepassioneerde poppenhuizen- en miniaturenliefhebber.

U kunt zich inschrijven voor de gratis nieuwsbrief en u kunt met korting toegangskaarten bestellen (Є 7 ipv Є 8). Kijk hiervoor op onze website: www.dhnshow.com

  Open op zaterdag 29 september van 11-17 uur en op zondag 30 september van 10-16 uur.

Entreeprijs aan de kassa euro 8.

Gegevens

Datum:
29 september 2018
Tijd:
11:00 - 17:00
Kosten:
€7
Website:
https://www.ticketkantoor.nl/shop/DHNShow

Organisator

DHNShow
Telefoon:
Tel +31-(0)610402824
E-mail:
beurs@dhn.nu
Website:
http://www.dhnshow.com/nl/nl.html