Geopend: Eusebius Experience
Laden Evenementen

WeddingFair Arnhem

2 februari 2020

11:00 - 17:00

  • Dit event is voorbij.

Ontdek, proef en beleef jouw bruiloft op de Trouwbeurs!
Zand tussen je tenen, je ouders met tranen in hun ogen, jij in je prachtige witte jurk, de geluiden van de aanspoelende golven en de liefde van je leven tegenover jou. Dit allemaal terwijl je wacht op het Ja-woord. Maar hoe kom je hier eigenlijk, hoe organiseer je de perfecte bruiloft die voldoet aan al jouw wensen? Gelukkig is er WeddingFair! Bij de trouwspecialisten op deze trouwbeurs vind je inspiratie, de beste adviezen én antwoorden op al jouw duizenden vragen om jouw perfect wedding te organiseren.

Trouwspecialisten voor inspiratie uit jouw regio.
Tijdens de WeddingFair in Arnhem kom je oog in oog te staan met 50 professionele bedrijven die gespecialiseerd zijn in bruiloften. Proef de lekkerste bruidstaarten, zoek samen de beste muziekshow uit voor jullie feest, laat je verwennen door de beauty specialisten die jou er stralend uit laten zien, maak kennis met een fotograaf die de mooiste momenten van jullie dag vast legt, leer samen diverse dansstijlen voor jullie openingsdans, vind jouw droomjurk, trouwpak, trouwringen, locatie etc. Beleef dit samen op de WeddingFair in Arnhem op 2 februari. De entree is gratis en je ontvangt een leuke trouwagenda!

Must have: trouwagenda cadeau voor alle bruiden
In de trouwagenda die bestaat uit 164 pagina’s staan allerlei tips van trouwspecialisten, een 24-maanden weddingplanner, checklists en nog veel meer! Daarnaast ontvangen 100 gelukkige bruiden het Bruid magazine cadeau en zijn er #loveandwin acties waarbij je een huwelijksreis naar Jamaica of een set trouwringen van Juwelier de Tijd kunt winnen (t.w.v. €1.000,-).

Wil je meer informatie over deze romantische beurs, klik dan hier!

Gegevens

Datum:
2 februari 2020
Tijd:
11:00 - 17:00

Locatie

Eusebiuskerk
Kerkplein 1
Arnhem, Gelderland 6811 EB Nederland
+ Google Maps