Grote uitvaartbeurs in Eusebiuskerk op 28 februari 2016

Afscheid nemen hoort bij het leven, maar praten over de dood is niet makkelijk. Toch Uitvaartmerken we steeds meer dat mensen ervoor open staan om over hun uitvaart te praten, zeker als de dood dichterbij komt. Nadenken over uw eigen uitvaartwensen is niet alleen waardevol voor uzelf, maar ook voor uw nabestaanden. Tijdens de Arnhemse Uitvaartbeurs krijgt u de kans om op een prettige manier te bekijken wat er tegenwoordig mogelijk is in uitvaartland. Daarnaast is er live muziek, kunt u zien hoe de Wie Kan Doe dragers op een swingende manier de kist naar het graf dragen, wordt er een afscheidsballon met boodschappen van de bezoekers opgelaten en loopt er een rouwclown rond. De eerste 100 bezoekers van de Arnhemse Uitvaartbeurs krijgen een gratis kaartje voor de lift naar de toren van de kerk om het spectaculaire uitzicht over Arnhem te bewonderen.

De uitvaartbeurs wordt georganiseerd door de Arnhemse uitvaartonderneemster Natasja Huting (natasjahuting.nl) ondersteund door Marleen van Beek van Laatste Vlucht ballonverstrooiingen (laatstevlucht.nl). De beurs is bedoeld voor iedereen, die op welke manier dan ook bezig is met zaken omtrent de uitvaart en afscheid nemen. Maar ook als je gewoon nieuwsgierig bent, ben je van harte welkom.

De Arnhemse Uitvaartbeurs is van 11.00 tot 16.00 uur gratis te bezoeken en telt 65 standhouders. Voor meer informatie kunt u terecht op www.arnhemseuitvaartbeurs.nl.