Heerlijk Mout Bierfestival in de Eusebiuskerk

Het Mout Bierfestival vindt plaats in de zomer, maar na twee succesvolle zomerfestivals nu dan ook een wintereditie in Arnhem. Drie dagen lang van vrijdag 23 februari tot zondag 25 februari genieten van uitzonderlijke bieren, muziek en eten.

Na het betalen van de entree krijg je een glas. Met het glas in de hand en een aantal muntjes loop je de Eusebius in. Het is druk, de tafeltjes zijn allemaal bezet, het is zoeken naar een plekje. De sfeer voelt warm en het ziet er gezellig uit . Brouwerijen presenteren zich met  hippe en fantasierijke namen als Oldskool, De Blauwe IJsbeer en Door vrouwen Gebrouwen.  De bieren hebben namen als ‘Flex en Chill, ‘We gaan niet naar Huismus’ en ‘Uit je Wak IJsbeer’. Het glas wordt gevuld en ze smaken lekker. Vanachter een biertje is het genieten van een band die Bluegrass speelt. Ook de maag wordt gevoed door Latin food en tableaus met lekkere hapjes. Later op de avond wordt er gedanst op Boogie. De sfeer zit er goed in en iedereen vermaakt zich.

Goed gevonden is het ‘Spoelpunt’ de plek waar je je glas kan spoelen voordat het weer gevuld wordt door een ander biertje.

Hopelijk strijkt het Mout Bierfestival volgend jaar weer neer in de Eusebius, wees welkom.

Meer info: www.moutbierfestival.nl