Inschrijven workshop en programma IntroDansfeest

Feest mee met Introdans 

Met het IntroDANSfeest viert Introdans op zondag 21 juni het 25 jarig jubileum van Introdans Ensemble voor de Jeugd. Iedereen is uitgenodigd om dit samen met Introdans te vieren in de Eusebiuskerk!

Programma
De deuren van de kerk gaan op 21 juni om 13.00 uur open. De dansers van Introdans staan dan klaar om je te ontmoeten tijdens een wervelend programma van optredens, meet&greets en workshops voor de jeugdige bezoekers.
Tijdens het IntroDANSfeest zie je balletten van onder andere Hans van Manen, Daniel Ezralow en Robert Battle. De dansers dansen niet alleen in de balletten, tijdens de workshops delen zij samen met de deelnemers het podium. Daarnaast kan iedereen de dansers ontmoeten tijdens unieke meet&greets. De entree is gratis, dus loop gezellig binnen en dompel jezelf onder in dans.

Dans mee in de workshops!
Als je tussen de 6 en 18 jaar bent, dan kan je aan één van de workshops deelnemen. Hiervoor dien je je vooraf opgeven via marrit.eleveld@introdans.nl. Vermeld hierbij je naam, leeftijd, eventuele danservaring en de contactgegevens van ouders/begeleiders (naam, email en telefoon).
Ter bevestiging ontvangt je een deelnamebewijs, met exacte tijden en nadere informatie. Wees er snel bij, want er is beperkt plaats! (aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst)

Danst jouw (klein)kind mee in één van de workshops, kom dan vooral kijken en neem iemand mee; het danst altijd leuker met een enthousiast publiek. Maar ook als er geen bekenden mee dansen ben je van harte uitgenodigd om te komen kijken naar alle optredens en de dansers te ontmoeten.

Wij zien jullie allemaal graag op zondagmiddag 21 juni in de Eusebiuskerk!

#come_see_us

Vijfzinnenstraat 82
6811 LN Arnhem

www.introdans.nl | 026-3512111

Het IntroDANSfeest wordt gesponsord door AkzoNobel, Siza en CCV.

Akzo Nobel Logo Community Program Logo Siza Logo CCV Logo