Jesus Christ Superstar in de Eusebius op 27 maart

Jesus Christ Superstar in ConcertJesus Christ Superstar
Musical Producties Gaanderen komt deze Pasen naar u toe om Jesus Christ Superstar in Concert op te voeren in de Eusebiuskerk te Arnhem.

De legendarische rockopera van Sir Andrew Lloyd Webber en Sir Tim Rice brengt de laatste dagen uit het leven van Jezus Christus hartverscheurend in beeld. Was hij vriend of verlosser, minnaar of Messias; zijn identiteit lijkt soms gekmakend tegenstrijdig. Het volk draagt hem op handen, terwijl de hogepriesters hem als staatsgevaarlijk aanmerken; een haast onhoudbare situatie. Zijn beste vriend Judas ziet dit alles gebeuren en wil iets doen… Ingrijpen. Om erger te voorkomen.

MPG oogstte met eerdere opvoeringen van Jesus Christ Superstar veel lof bij publiek en pers voor hun respectvolle en eigentijdse vertolking van het lijdensverhaal. De geweldige muziek bleef in de jaren erna bij de spelers en vrijwilligers zeer geliefd, en zo ontstond het idee om de rockopera jaarlijks als concerttour te brengen. Niet onnodig grotesk en met veel techniek, geen enorme decors, maar puur en eerlijk. Met Pasen in een kerk, dichtbij de mensen. Terug bij de bron. Theater, dans en alles live gezongen en met die ‘echte’ gitaarsound uit de band.

27 maart 2016 20:00 uur: Eusebiuskerk, Arnhem

KAARTEN BESTELLEN

http://https://youtu.be/u3dilw-uCwA