Kerkdienst voor iedereen in de Eusebiuskerk

Zondag 18 september komt dominee Rob Visser naar de Eusebiuskerk om voor te gaan in de dienst .

Hij is in kerkelijk Nederland geen onbekende.

Na het drama op Koninginnedag  in 2009 in Apeldoorn , waar hij toen predikant was , zette hij de deuren van zij kerk open voor iedereen die troost zocht .

Later deed hij pionierswerk in de wijk Ypenburg in Amsterdam . Hij schreef eens : “Als je het verhaal van Jezus en niet te vergeten van een Mozes  , een Jacob , of de profeten of Paulus  serieus neemt , dan blijf je doorgaan en volhouden . “  Pionierswerk in een nieuwe wijk ( ook in Arnhem )  vraagt nog al wat !  Ds Visser is nog steeds stadspredikant in Amsterdam.

Hij stond aan de wieg van het “Parentshuis “ in Amsterdam waar gescheiden ouders met hun kinderen maximaal een jaar op adem kunnenkomen .Dit huis werd hoogst persoonlijk door burgemeester Eberhard van der Laan geopend .

Maar niet alleen op sociaal gebied deed hij van zich spreken. Hij haalde ook de krant door zijn publieke discussie met een andere Amsterdamse predikant over Jezus als mens of als verlosser in september 2015.

Het zal zeker boeiend zijn om de kerkdienst op 18 september bij te wonen , ook al vanwege de muzikale medewerking van het projectkoor Chantdante onder leiding van Dirk JanWarnaar uit Zwammerdam, dat al vaker heeft meegewerkt aan kerkdiensten in de Eusebiuskerk . Het is een groep met veel kwaliteit .

Voeg daaraan toe het orgelspel van Jack Blok en u kunt een inspirerende dienst verwachten .

De dienst begint om 10.15 uur.      U bent van harte welkom!