Koop nu uw ticket voor Pieter Jan Leusink met korting

Pieter Jan Leusink opnieuw in de Eusebius

In het voorjaar van 2016 komt Pieter Jan Leusink opnieuw naar de Eusebius. In februari met het Mozarts Requiem en in maart met Bachs Matthäus Passion.

PJ Leusink met kortingOp 18 februari staat Pieter Jan Leusink met Mozarts ‘Requiem’ in de Eusebius. De uitzonderlijke talenten van de 50 musici o.l.v. dirigent Pieter Jan Leusink staan garant voor een uitvoering die intens, ontroerend en meeslepend zal zijn. Geniet daarnaast van Mozarts feestelijke ‘Krönungsmesse’ en sopraan Olga Zinovieva vertolkt het beroemde en virtuoze ‘Exsultate Jubilate’ op expressieve wijze! Een entree ticket kost normaal € 80, maar nu kunt deze hier met korting bestellen.

PJ Leusink ArnhemOp 24 maart dirigeert Pieter Jan Leusink Bachs Matthäus Passion in de Eusebius. Zijn grote drijfveer is steeds verder in de ziel van de compositie door te dringen. ook in 2016 kunt u vertrouwen op uitvoeringen die speciaal zullen zijn waarbij het verhaal van de matthäus Passion duidelijk hoorbaar en voelbaar is. de uitvoeringen kunnen met recht authentiek worden genoemd mede door de gebruikmaking van instrumenten uit Bachs tijd. Een entree ticket kost normaal € 80, maar nu kunt deze hier met korting bestellen.