Meditatie challenge in De Eusebius

Op zondag 14 mei is er een grote meditatiebijeenkomst in de Kerkzaal van de Eusebius.

De initiatiefnemers willen het spirituele karakter van De Eusebius meer inhoud geven met meditatiemomenten die bedoeld zijn voor iedereen die behoefte heeft aan een moment van rust en bezinning.

In de prachtige Kerkzaal hoopt de organisatie zoveel mogelijk mensen bij elkaar te krijgen voor deze eerste bijeenkomst.

14 mei

De eerste bijeenkomst is op Moederdag  tussen het ontbijt op bed en bezoek aan (schoon)moeder. Iedereen  kan op basis van vrijwillige bijdrage deelnemen. Na afloop is er gelegenheid tot napraten met koffie of thee en wat lekkers. Er is een gevarieerd programma met beweging , muziek , ademhaling en meditatie aangeboden door professionals.

Zondag 14 mei, inloop om 10:30 , het meditatieprogramma duurt een uur en begint om 11 uur, dan zullen de kerkdeuren ook sluiten.

Graag zelf een kussentje meenemen, aanmelden wordt op prijs gesteld via info@eusebius.nl

Maandelijkse bijeenkomsten

Vanaf 5 juni is er iedere eerste maandag van de maand een inloop meditatiebijeenkomst van 19.30 tot 20.30 uur in de Eusebius . Onder leiding van diverse scholen en praktijken die zich bezig houden met yoga , mindfullness, mantra’s , en  meditatief bewegen worden de avonden verzorgd.

Zie ook www.eusebius.nl   026-443 50 68