Moutbier festival in de Eusebiuskerk

Na twee succesvolle zomerfestivals is bierfestivalorganisatie Mout toe aan een nieuwe stap. Het organiseert daarom voor het eerst een winterfestival in een eveneens nieuwe stad: Arnhem. Het winterfestival vindt plaats van 23 tot en met 25 februari in de Eusebiuskerk. Hiermee wilt de Nijmeegse organisatie iets doen wat de afgelopen jaren velen niet gelukt is: een kwalitatief hoogstaand bierfestival aanbieden in de Gelderse hoofdstad.

Afgelopen zomer daalde Mout met haar bierfestival voor de tweede keer neer in het Julianapark te Nijmegen, waar met een lekkere zomerzon ruim 5.000 man op hun wenken bediend werden met 28 brouwerijen, 13 bands en vele verschillende workshops. Het zomerfestival was wederom een succes, maar voor de ambitieuze organisatie valt er meer te halen.  “Na twee jaar Mout Bierfestival georganiseerd te hebben, zien we potentie in het concept om het door te laten groeien. Met een wintereditie in de Eusebius Kerk denken we een mooi festival toe te voegen aan de Arnhemse evenementenkalender.”, aldus medeorganisator Diede van Overbeek.

De wintereditie van Mout Bierfestival biedt ruimte aan meer dan 20 brouwerijen, 150 bieren en diverse workshops die later bekend gemaakt worden. Met een muziekprogramma wat prachtig aansluit op het concept, voldoende te eten en natuurlijk de adembenemende Eusebiuskerk als theater, mogen we een warm en gezellig laatste weekend van februari verwachten. Cheers!

Klik voor meer informatie