Nieuw in De Eusebius shop: speldje

De Eusebiuskerk is zowel historisch als eigentijds en wordt gebruikt voor diverse culturele activiteiten en evenementen. Het is dé centrale ontmoetingsplek in het hart van de stad. Als symbool van Arnhem heeft Alexander van den Hoven een nieuw speldje ontworpen die te koop is in De Eusebius.

Alexander van den Hoven over zijn ontwerp Eusebius speldje:

 “Arnhem is een stad van gebogen lijnen, de slingerende Rijn. De aanblik op de stad wanneer je deze binnenrijdt, de John Frostbrug, het nieuwe station. En fier boven dit alles uit torent de Eusebiuskerk met zijn imposante toren. Als een rots in de Arnhemse branding.”

Alexander van den Hoven is een Arnhemse goudsmid en kunstenaar die de natuur als uitgangspunt voor zijn inspiratie neemt.

Het speldje kost € 49. Met de aankoop van het speldje ondersteunt u de restauratie van De Eusebiuskerk met een royale bijdrage.

De beperkte oplage van het speldje wordt genummerd verkocht. Het speldje is verkrijgbaar als dasspeld en pin maar kan op verzoek ook als als bedeltje of hanger worden geleverd.

Het Eusebiusspeldje is gemaakt in zilver in het speciale hooggehalte (930/000) zilverlegering genaamd Neoplata. Deze zilverlegering heeft als belangrijkste eigenschap dat ze veel minder gevoelig is voor oxideren en zal daarom veel minder snel ‘zwart’ worden.

Verkooppunten: