Adopteer een luchtboogbeeld

Het is mogelijk om een Eusebius luchtboogbeeld te adopteren, als sponsor of schenker. Zakelijk, particulier of met uw club/stichting/vereniging.

Sponsoren ontvangen als dank een miniatuur luchtboogbeeld. Schenkers kunnen, na de ontvangen schenking, de miniatuur kopen voor € 50,-. Er zijn drie miniaturen waaruit gekozen kan worden: de Engel, de Arend en de Muzikant met accordeon.

U kunt ook een deel-adoptie te doen, hieronder leest u meer hierover.

Deel-adoptie via sponsoring of schenking

Bedrijven kunnen middels een sponsoring van € 500,- ex btw deel-adoptant worden en ontvangen als dank een miniatuur luchtboogbeeld. Particulieren, verenigingen, stichtingen en clubs kunnen middels een schenking van € 475,- deel-adoptant worden. Daarnaast kunnen zij als schenker een miniatuur luchtboogbeeld kopen voor de kostprijs van € 50,-. Bij een schenking ontvangt de schenker geen return.

Klik hier voor meer informatie over de deel-adoptie.

Luchtboogbeelden zuidzijde met thema's: Dwaze maagden, Wijze maagden, Zaligsprekingen en Bazuinengelen.

Deze diashow vereist JavaScript.

fotografie © Jan van Dalen

2020: Koninklijke Burgers' Zoo adopteert luchtboogbeeld

In februari vond er een bijzondere adoptie plaats bij de Eusebius. Alex van Hooff, directeur Koninklijke Burgers’ Zoo ondertekende, samen met onze directeur Meike Verhagen een overeenkomst om één van onze prachtige luchtboogbeelden te adopteren. Hiermee werd Alex van Hooff de eerste betrokken ondernemer uit Arnhem die in 2020 een luchtboogbeeld adopteert.
De keuze van Alex van Hooff viel op het luchtboogbeeld met als thema de Ark van Noach, met als beeltenis “Ark rijzend water”. Van Hooff, lid van de CLUB van 75, gaf aan dat hij juist dit beeld heel passend vindt voor de tijd waar we in leven:

“De ‘Ark rijzend water’ beschouw ik als een metafoor voor onze verantwoordelijkheid voor de wereld waarin wij leven. De natuur is prachtig en zeer waardevol. Er berust een grote verplichting op onze schouders om die natuur in stand te houden.” aldus de directeur van Burgers’ Zoo.

Sponsoren ontvangen als dank een mooi miniatuurbeeld “Engel of Arend of Muzikant met accordeon” cadeau. Die kun je, in tegenstelling tot de luchtboogbeelden, op een mooie plek in je eigen omgeving tentoonstellen.
Schenkers bieden wij de mogelijkheid om een miniatuur te kopen voor de kostprijs van € 50,-.
De miniaturen zijn niet los te koop en alleen beschikbaar voor sponsoren en schenkers van (deel-)adopties.
Altijd een stukje Eusebius kunst in huis dus! Wil je meer weten over sponsoring of schenking van een luchtboogbeelden? Neem contact op met Gerda Mulder: gerda.mulder@eusebius.nl

Adoptiebrochure Ark van Noach, klik op de afbeelding