Geopend: Eusebius Experience

CLUB van 75

De restauratie van de Eusebiuskerk nadert zijn voltooiing en zal in 2019 het ­middelpunt zijn van de 75e historische herdenking van de Slag om Arnhem. Wij willen ondernemers uit Arnhem en omstreken zoveel mogelijk betrekken bij de afronding van de bouw. Wordt ook met uw bedrijf onze vriend of lid van de Club van 75! U verbindt zich hiermee voor de periode van 2019 – 2020 aan de Eusebiuskerk. U kunt als lid van de CLUB van 75 ook een uniek luchtboogbeeld adopteren!

Bijeenkomsten voor leden en vrienden CLUB van 75

Twee keer per jaar komen de vrienden en leden van de CLUB van 75 bijeen voor een informatieve borrel. Moderator Edwin Verdurmen spreekt met diverse gasten over Eusebius gerelateerde onderwerpen.

De vrienden en leden van de CLUB van 75 leggen samen geld bijeen voor het vervangen van de luchtboogbeelden op het schip van de Eusebius. Een nieuw luchtboogbeeld kost € 5.000,- exclusief btw. Er zijn 96 luchtboogbeelden op de Eusebius te vervangen. Op de Noordzijde en de Zuidzijde zijn ondertussen nieuwe beelden geplaatst. Volgend jaar is de Oostzijde aan de beurt met o.a. de thema’s ‘Muzikanten’ en ‘Apostelen’.

Vriend of lid wordt u voor de periode tot en met december 2020, u kunt kiezen voor een éénmalige betaling of een betaling in 2019 en 2020.
€    300,- ex btw      Vriend Club van 75 (zie aanmeldformulier)
€    750,- ex btw      Vriend LARGE Club van 75 (zie aanmeldformulier)
€ 2.000,- ex btw      LID Club van 75 (zie inschrijfformulier)
€ 5.000,- ex btw      ADOPTANT Club van 75 (zie inschrijfformulier adoptant)

Overweegt u een vriend te worden? Heeft u vragen over een lidmaatschap van de CLUB van 75?
Mail uw vraag naar Gerda Mulder: gerda.mulder@eusebius.nl.

Maak nader kennis met de leden van de CLUB van 75

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Leden en vrienden van de CLUB van 75

Leden:

RABOBANKGld print & mediaArma Verhuur Horeca B.V.Wallbrink Crossmedia GroepStichting Gilde StadswandelingInverness Transport B.V.CRV Holding B.V.Giesbers Communicatie Groep • Gemril Pluimveeservices B.V.Company Catering CommanderieRijkaart Elektrotechniek B.V.DDJ Accountants & Adviseurs B.V.STEIN installaties B.V.Koninklijke Burgers’ ZooGelreDomeDAAN advocatuur & notariaatBuitenpoort Catering • Herman Kaiser oud-burgemeester • van de poel | m.a.r.cHet Lab ontwerp + adviesStudio Bas BoermanAannemingsbedrijf Nico de Bont B.V.Stellicher advocaten N.V.Polman OpticiensVan ’t Hof Schoonmaak B.V. Melis LogisticsKuiperArnhem Bouw en OntwikkelingABT Ingenieurs in bouwtechniekNIDIM 3D laser scanningStrategie Architecten OosterbeekRothuizen Architecten StedenbouwkundigenCCC-bedrijfskleding B.V.Antonio shining placesSchilders- & Glaswerken Joop Wallbrink B.V. • Gerrit Willem Boesveld • Hommerson SchoonmaakbedrijfBakker Hilvers • Media ManagersXennialGrant Thornton Accountants en Adviseurs B.V.RegioglasDe Kempenaer AdvocatenUitvaartverzorging KramerDerksen Veilingbedrijf

Leden staan tevens met het logo vermeld op onze partner pagina.

Vrienden en LARGE vrienden:

Verheij & van der HeideBSW AdviesgroepBeuneFaber Advocaten-BelastingkundigenJurgen Theunissen UitvaartHELIN projectinrichting B.V.Nederrijn Schoonmaak LionCardsHotel HaarhuisPACKcenter verpakkingenBAS bedrijfskleding • van ’t Riet Beheer BV • Vitesse ArnhemLandgoed Hotel Groot WarnsbornSPRENG MenswearMeerwaarde Management en AdviesMijnhart UitvaartzorgWatergoed | OmniventsLandgoed KlingelbeekDe Kleine CampusIndustriepark Kleefse WaardMode design hotel ModezCRDTDuidelijk in TekstBENS Consultancy • Ester Lipsch LR Petra De Kleermaeker Makelaardij • Moorlag Waterland bv • Versteeg ICT Services • Xennial.nl, zichtbaarheidsvergroterStipopdehorizon.nl Sense to ConnectBAPTISTRRI verzekeringenVerdeneo Commerciële CommunicatieBoeijend Ondernemen B.V.van der Staaij Ambachtelijke RestauratieNederlandse Obesitas KliniekMedisch Centrum WesterkadeLouk HeimansArnhem BusinessBerns MuseumManagementLBL Communicatie & ContentmarketingVéBé van SteijnBroekhuis Arnhem b.v.Energie Positief BVBPR visie Audiovisueel

Informatiefolder Eusebius CLUB van 75

Download de onderstaande informatiefolder CLUB van 75 en wordt ook lid met uw bedrijf.
Samen met de overige leden en vrienden van de CLUB van 75 realiseert u een zichtbaar deel van de restauratie van de Eusebius: de 96 fraaie luchtboogbeelden op het schip.

SNEAK PREVIEW 27 augustus 2019, beeldverslag van © Jan Adelaar Fotografie

Deze diashow vereist JavaScript.

19 maart 2019, beeldverslag © Jan Adelaar fotografie

 

Deze diashow vereist JavaScript.

23 oktober 2018, beeldverslag van © Jan Adelaar Fotografie

Deze diashow vereist JavaScript.

31 mei 2018, beeldverslag © Jan Adelaar fotografie

Deze diashow vereist JavaScript.