Pamela Bakker van Uit in Arnhem bezocht de Meditatie Challenge

Iedere eerste maandag van de maand is er de Eusebius Meditatie Challenge in de kerkzaal. Deelnemende scholen uit de regio bieden Arnhemmers een mogelijkheid te ontspannen tijdens verschillende soorten meditatie in de kerkzaal.

Pamela Bakker van Uit in Arnhem bezocht de Meditatie Challenge op 2 oktober. Marion van Hoof van Next Turn begeleidde de bijeenkomst met het thema Dans & Meditatie.

Pamela schrijft over de bijeenkomst:

Ik sluit mijn ogen weer en laat het restant van de challenge over me heen komen. De tijd vliegt voorbij. Na een uur opent iedereen langzaam – op eigen tempo – de ogen om terug te komen in de fijne ambiance van de Eusebius.

Lees hier het hele verslag van Pamela Bakker. 


De volgende bijeenkomst is op maandag 6 november. Marijke Hulstein & Mandy Meijerman van Yogahouse en Yoga Campus Arnhem zullen vanaf 19.30 uur een avond verzorgen met Kundalini Yoga en meditatie.

Kundalini yoga staat bekend als de yoga van bewustzijn en is een krachtige, transformerende yoga soort dat met je levensenergie, het zenuw- en klierenstelsel werkt. Het is een super effectieve manier om stress te verlagen en om conditie en kracht op te bouwen.