Sint snuffelt mee voor cadeaus en winterse ideeën op vlooienmarkt

Vlooienmarkt terug, in de Eusebiuskerk te Arnhem (Grote kerk)

Arnhem – nog net op zoek naar Sintcadeautjes of dat leuke kastje om het deze winter helemaal gezellig te maken? In het weekend van 28 en 29 november is er de particuliere vlooienmarkt in de Eusebiuskerk, hartje Arnhem. De gelegenheid dus om de mooiste dingen te kopen voor de laagste prijsjes. Alles is er te vinden van antieke poppen tot Baby Born, van jaren vijftig radio’s tot wifi subwoovers, kinderspullen en speelgoed voor jong en oud. Een soort overdekte Koningsdag waarbij dit keer Koning Winter regeert.

Op zaterdag zijn er 20 kramen beschikbaar voor kinderen.

De Vlooienmarkt is een initiatief van Organisatieburo Van Schaijk en zonen. Vader Hennie was een van de eerste in Nederland die particuliere vlooienmarkten organiseerde. Na een periode van rust is hij nu door zijn enthousiaste zoons hernieuwd in de sferen van hergebruik gedoken en draagt hij zijn ervaring over op de nieuwe generatie. Dat betekent dat de Snuffelmarkt een uitje wordt vol sfeer en gezelligheid waarbij van alles te koop is voor iedereen.

De Vlooienmarkt wordt gehouden op zaterdag 28 en zondag 29 november, openingstijden van 10.00 tot 16.00 uur, entree € 3,- per bezoeker.

Meer informatie voor standhouders en bezoekers op www.organisatieburovanschaijk.nl