Stilstaan bij veranderingen bij de Eusebius Meditatie Challenge

De Eusebiuskerk wil iedereen uitnodigen om op deze bijzondere plek te mediteren onder begeleiding van meditatie, yoga- en sportscholen.

Op maandag 5 februari is er een Meditatie Challenge in de Eusebiuskerk met ‘Stilstaan bij verandering’. Hoe kun je mindful omgaan met veranderingen? Veranderingen in de wereld om ons heen, maar ook veranderingen die vanuit onszelf ontstaan. Martine Jetten, trainer- en coach mindfulness en hoogsensitiviteit, begeleid de bijeenkomst aan de hand van bewegingsoefeningen en meditatie.

Voor de Eusebius Meditatie Challenge is ervaring met meditatie en/ of mindfullness niet nodig. Bezoekers dienen zelf een matje en/ of kussentje meenemen. Ook zijn er stoelen aanwezig.

De les begint om 19.30 uur en duurt een uur. De bijdrage voor de avond is € 5 per persoon voor het verwarmen en schoonhouden van de kerk. Op vertoon van de Gelrepas krijgen deelnemers € 1,50 korting. Kijk voor meer informatie en het programma op www.eusebius.nl/meditatie of op de Facebookpagina van de Eusebiuskerk.