Vacature: Gastheer/ vrouw voor zaterdag en/ of zondag

Gastheer/ vrouw voor zaterdag en/ of zondag

Taakomschrijving

Informatie verstrekken over de Eusebiuskerk en de activiteiten (zoals evenementen, beurzen, concerten en tentoonstellingen) in de kerk. Wij zijn een VVV agentschap en geven daardoor ook informatie over Arnhem en omgeving.

Werktijden

Eén middag of één ochtend in het weekend

Uitgebreide taakomschrijving

Naast informatie verstrekken bent u verantwoordelijk voor de verkoop van entreebewijzen voor de kerkzaal, panoramalift, de expositie De Slag om Arnhem- 70 jaar na dato, en artikelen uit de Eusebius- en de VVV-shop.

U bemant de balie en wijst daarnaast de bezoeker de weg in de Eusebiuskerk.

Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig?

Een gastheer/vrouw is klantgericht, heeft een open houding en ziet er representatief uit. Hij/zij spreekt goed Nederlands, Engels en eventueel Duits. Kan met een kassa en computer omgaan. Is proactief en heeft interesse in cultuur.

Wat maakt het werk de moeite waard?

Het is een afwisselende baan met leuke contacten met (buitenlandse) toeristen en u krijgt de mogelijkheid om evenementen te bezoeken in de kerkzaal.

Eén maal per jaar wordt er een gezellig personeelsuitje georganiseerd en er vinden regelmatig informatiebijeenkomsten plaats.

Wij maken graag gebruik van de talenten van vrijwilligers.

Biedt de organisatie scholing aan?

De gastheer/vrouw wordt ingewerkt door een deskundige collega.
Daarnaast biedt de VVV een korte online cursus aan die bestaat uit meerdere modules. Waneer deze behaald zijn, krijgt hij/zij hiervoor certificaten.

Lees meer over de vacature en reageer via g.opdewoert@eusebius.nl of de Vrijwillige Inzet Arnhem

Klik hier voor een directe link naar de vacature