Bedrijfsfeesten

De Eusebius is een unieke locatie voor elk feest. Het kan groots in de indrukwekkende Kerkzaal, met kleiner gezelschap feestelijk hoog in de toren of meer klassiek in de ridderlijke Raadskapel. Laat ons meedenken over een onvergetelijke dag of avond! Wel eens gedacht aan een culinaire- of bierproeverij? Een escaperoom voor 10 tot 500 personen? Een kerstmarkt waar collega’s zelf hun kerstpakket samenstellen? Wij hebben jarenlange ervaring met de beste leveranciers. Het feest kan beginnen!

Maatwerk

Ieder bedrijf heeft een eigen profiel, een eigen verhaal en daarmee specifieke wensen. Het Salesteam van de Eusebius is gespecialiseerd in het ontwikkelen van concepten op maat. Denk bijvoorbeeld aan een authentiek borrelarrangement met een homemade bitterbal of luxe borrelplank. Of breid het arrangement uit met een running dinner, een polaroid-fotosessie in de glazen balkons of boek een escaperoom!

Neem vrijblijvend contact met ons op:
026 – 443 50 68 / 06 – 133 093 39
sales@eusebius.nl

Exclusieve ontvangsten

Wij verzorgen zeer exclusieve bedrijfsfeesten met champagneontvangst en een DJ in één van de glazen balkons of hoog in de toren op de Belvedère. Dit heb je nog nooit meegemaakt: met een DJ in het balkon is het alsof je je in Berlijn of Londen waant. Gegarandeerd een unieke ervaring! Wij bieden dit bijzondere arrangement aan vanaf 95 euro per persoon voor groepen van 20 tot 40 personen.

Kerst- of nieuwjaarsfeest

Een sprookjesachtig kerst- of nieuwjaarsevenement in gala met een klassiek muzikaal of artistiek programma? Denk eens aan ons orgel dat ook luchtige impressionistische muziek kan laten klinken. Zeer sfeervol! Of een informeel programma met een kerstmarkt waar de collega’s zélf hun kerstpakket kunnen uitkiezen? Wees er snel bij, want de maanden december en januari zijn snel volgeboekt!

Faciliteiten

Lunch, diner, catering

De Eusebius heeft goede ervaringen met cateraars van excellentie kwaliteit. Die stellen we graag voor. Het is in een aantal gevallen ook mogelijk om een eigen cateraar te kiezen.

Aankleding

De kerk beschikt over zowel design- als historisch monumentaal meubilair. Er zijn vijfhonderd luxe stoelen. Hiermee kunnen alle denkbare opstellingen worden verzorgd. Er zijn modulaire podiumdelen en grote lichtspots die door verschillende kleurfilters de kerk in sfeer kunnen transformeren.

Audiovisuele middelen

Er is een vast geluidssysteem in de kerkzaal aanwezig met handmicrofoons, headsets en een cd-speler. Op het geluidssysteem kan geen PC of laptop aangesloten worden. De Eusebius maakt gebruik van een vaste partner die op maat audiovisuele diensten en apparatuur verzorgen.

Bereikbaarheid en parkeren

De Eusebius is bereikbaar via het openbaar vervoer of per auto. De buslijnen 43 en 12 stoppen op 2 minuten loopafstand van de Eusebius. Er zijn twee parkeergarages op loopafstand: Parkeergarage Broerenstraat en Parkeergarage Rozet.