Beurzen

Ben jij op zoek naar een ruimte voor een beurs? De Eusebius is dé geschikte plek. De indrukwekkende ‘de Grote’, zoals de Eusebius wordt genoemd ligt in het centrum van Arnhem en is prima bereikbaar. Het is een van de mooiste stadskerken van Nederland. Elke zaal heeft een unieke en karaktervolle sfeer, zoals de historische Kerkzaal of de Raadskapel met zijn ridderlijke uitstraling. Een combinatie van zalen is mogelijk. De Eusebius heeft diverse zalen beschikbaar waarin minimaal 30 personen tot maximaal 1.250 personen passen.

Maatwerk

Het Salesteam van de Eusebius is gespecialiseerd in het organiseren van beurzen op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op:
026 – 443 50 68 / 06 – 133 093 39
sales@eusebius.nl

Faciliteiten

Lunch, diner, catering

De Eusebius heeft goede ervaringen met cateraars van excellentie kwaliteit. Die stellen we graag voor. Het is in een aantal gevallen ook mogelijk om een eigen cateraar te kiezen.

Aankleding

De kerk beschikt over zowel design- als historisch monumentaal meubilair. Er zijn vijfhonderd luxe stoelen. Hiermee kunnen alle denkbare opstellingen worden verzorgd. Er zijn modulaire podiumdelen en grote lichtspots die door verschillende kleurfilters de kerk in sfeer kunnen transformeren.

Audiovisuele middelen

Er is een vast geluidssysteem in de kerkzaal aanwezig met handmicrofoons, headsets en een cd-speler. Op het geluidssysteem kan geen PC of laptop aangesloten worden. De Eusebius maakt gebruik van een vaste partner die op maat audiovisuele diensten en apparatuur verzorgen.

Bereikbaarheid en parkeren

De Eusebius is bereikbaar via het openbaar vervoer of per auto. De buslijnen 43 en 12 stoppen op 2 minuten loopafstand van de Eusebius. Er zijn twee parkeergarages op loopafstand: Parkeergarage Broerenstraat en Parkeergarage Rozet.