Evenementen

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een evenement?
De Eusebius is een historische en eigentijdse stadskerk in het centrum van Arnhem. Elke zaal heeft een eigen aangezicht en een bijzondere sfeer. De grootse Kerkzaal met hoge plafonds, de kleinschalige Raadskapel en Annakapel met prachtige glas-in-loodramen. Dan zijn er nog de Belvédère op 73 meter hoogte met het zicht op Arnhem en de glazen balkons. Een combinatie van zalen is mogelijk en er is ruimte voor minimaal 30 tot maximaal 1200 personen.

Maatwerk

Het salesteam van de Eusebius is gespecialiseerd in het ontwikkelen van evenementen op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op:
026 – 443 50 68
sales@eusebius.nl

Faciliteiten

Lunch, diner, catering

De Eusebius heeft goede ervaringen met cateraars van excellente kwaliteit. Die stellen we graag voor. Het is in een aantal gevallen ook mogelijk om een eigen cateraar te kiezen.

Aankleding

De kerk beschikt over zowel design- als historisch monumentaal meubilair. Er zijn vijfhonderd luxe stoelen. Hiermee kunnen alle denkbare opstellingen worden verzorgd. Er zijn modulaire podiumdelen en grote lichtspots die door verschillende kleurfilters de kerk in sfeer kunnen transformeren.

Audiovisuele middelen

Er is een vast geluidssysteem in de kerkzaal aanwezig met handmicrofoons, headsets en een cd-speler. De Eusebius maakt gebruik van een vaste partner die op maat audiovisuele diensten en apparatuur verzorgen.

Bereikbaarheid en parkeren

De Eusebius is bereikbaar via het openbaar vervoer of per auto. De buslijnen 43 en 12 stoppen op 2 minuten loopafstand van de Eusebius. Er zijn twee parkeergarages op loopafstand: Parkeergarage Broerenstraat en Parkeergarage Rozet.