Afscheid

Op een speciale plek in Arnhem afscheid nemen van een dierbare? De Kerkzaal is daar uitermate geschikt voor. Het is een zaal waar een sfeer heerst van plechtigheid en rust. De Kerkzaal kan in verschillende ruimtes opgedeeld worden, waardoor ook een klein gezelschap er gebruik van kan maken. Op deze dag kan het prachtige Strümphler-orgel uit 1795 met meer dan drieduizend pijpen bespeeld worden of het kleine orgel dat achterin in de zaal staat.

Maatwerk

De Kerkzaal kan op verschillende tijden gehuurd worden voor een uitvaart. In overleg zijn er ook mogelijkheden in het weekend en
’s avonds. De Eusebius is rolstoeltoegankelijk en er zijn invalidetoiletten. Het Salesteam van de Eusebius is gespecialiseerd
in het ontwikkelen van concepten op maat.

Neem vrijblijvend contact met ons op:
026 – 443 50 68 / 06 – 133 093 39
sales@eusebius.nl

Faciliteiten

Lunch, diner, catering

De Eusebius heeft goede ervaringen met cateraars van excellente kwaliteit. Die stellen we graag voor. Het is in een aantal gevallen ook mogelijk om een eigen cateraar te kiezen.

Aankleding

De kerk beschikt over zowel design- als historisch monumentaal meubilair. Er zijn vijfhonderd luxe stoelen. Hiermee kunnen alle denkbare opstellingen worden verzorgd. Er zijn modulaire podiumdelen en grote lichtspots die door verschillende kleurfilters de kerk in sfeer kunnen transformeren.

Audiovisuele middelen

Er is een vast geluidssysteem in de kerkzaal aanwezig met handmicrofoons, headsets en een cd-speler. Op het geluidssysteem kan geen PC of laptop aangesloten worden. De Eusebius maakt gebruik van een vaste partner die op maat audiovisuele diensten en apparatuur verzorgen.

Bereikbaarheid en parkeren

De Eusebius is bereikbaar via het openbaar vervoer of per auto. De buslijnen 43 en 12 stoppen op 2 minuten loopafstand van de Eusebius. Er zijn twee parkeergarages op loopafstand: Parkeergarage Broerenstraat en Parkeergarage Rozet.