Vrijwilligers uitje naar Burgers’ Zoo

Alle vrijwilligers van de Eusebiuskerk gaan ieder jaar een dagje uit.┬áDit jaar is een bezoek gebracht aan Burgers’ Zoo op 20 november.

Rond 11.30 belden ruim 40 vrijwilligers aan voor een lekker kopje koffie en thee. Directeur Petra van Stijn heette de vrijwilligers welkom. Er werden een paar mededelingen gedaan gedaan richting de vrijwilligers. Na een lunch met een lekker broodje stond de bus richting Burgers’ Zoo klaar op het Marktplein.

Aan het begin van de middag arriveerde het gezelschap bij Burgers’ Zoo en volgde er een korte wandeling richting de Mangrove. Hier stonden een paar gidsen klaar die in vijf kwartier de vrijwilligers in groepen rondleidden door het mangrovebos. Na een super leuke rondleiding kregen de vrijwilligers een uurtje vrij om lekker rond te kijken. Ondanks dat het een regenachtige dag was, is er altijd wel iets te beleven.

Tegen het einde van de middag stond er in het restaurant van de Safari een grote high tea klaar. Onder het genot van een kopje thee en heerlijke zoete en hartige hapjes kletsten de vrijwilligers gezellig bij en maakten kennis met de nieuwe vrijwilligers.

Aan het begin van de avond kwam de zeer geslaagde dag tot een einde en gingen de vrijwilligers weer met de bus terug naar de stad.