VVV Agentschap in Eusebius geopend

Arnhem –  Per 12 april is er een VVV-Agentschap geopend in de Eusebiuskerk in Arnhem. Dit om de vele bezoekers aan de Arnhemse binnenstad nog beter van dienst te kunnen zijn. Hanneline Oosting – Adriaansens van het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen (RBT KAN) en Petra van Steijn  van Eusebius Arnhem openden dit nieuwe VVV-agentschap Arnhem.

Strategische locatiesRBT KAN Logo
Vorig jaar november kon RBT KAN in het nieuwe Arnhem Centraal al in de inmiddels zeer drukbezochte StationsHuiskamer  een nieuwe vestiging openen. Visit Arnhem – VVV ontvangt hier dagelijks een grote toestroom van gasten die daar zijn informatie inwint voor het bezoeken van Arnhem. Met het nieuwe VVV-agentschap in de Eusebiuskerk worden er nog meer bezoekers van informatie over de stad voorzien. Hanneline Oosting: “De VVV moet zich bevinden op een centrale locatie waar de toerist is. Juist  daarom kiezen we voor deze bijzondere plekken in de stad. De StationsHuiskamer was al een goede locatie. Wij zijn ervan overtuigd dat ook de Eusebiuskerk in een grote informatiebehoefte van het publiek zal voorzien. De ruime openingstijden zijn nog eens een pluspunt van deze mooie locatie”.

InformatieVisit Arnhem
De bezoekers van Eusebius kunnen  in de kerk hun informatie vinden op de digitale VVV-informatiezuil met toeristische informatie van de regio. Naast de digitale zuil zijn bij het VVV-agentschap ook  de stadswandeling Arnhem en fiets –en wandelroutes verkrijgbaar alsmede de VVV cadeaubonnen en folders van de diverse attracties uit de regio. RBT KAN heeft ervoor gezorgd dat de medewerkers van Eusebius de nodige toeristische kennis over de stad en omgeving hebben kunnen opdoen. Het online trainingsprogramma van RBT KAN was daarbij van grote dienst. Dankzij die trainingen kunnen de medewerkers nu op efficiënte wijze en terdege opgeleid de vele duizenden stadsbezoekers van dienst zijn.

Arnhem, 12 april 2016

opening VVV agentschap Arnhem, Eusebius Arnhem