Win de Citroën C1 bij de Eusebius Duckrace op 10 mei 2015 en test hem nu alvast!

Wanneer u uw auto voor onderhoud of reparatie bij Van Hunnik Autogroep te Arnhem brengt dan kunt u gratis gebruik maken van een wel heel speciale leenauto. Deze service kost normaal geld maar is nu geheel gratis!

Citroën C1

Als u in het bezit bent van een of meerdere Eusebius Duckrace lot(en) dan is de auto op bovenstaande foto vanaf 10 mei 2015 wellicht van u! Nog geen lot? Ga dan snel naar de balie van de Eusebius of één van de andere verkooppunten, zie hiervoor www.eusebius.nl

De Citroën C1 wordt door Van Hunnik Autogroep beschikbaar gesteld als hoofdprijs van de Eusebius Duckrace die zondag 10 mei 2015 om 14.00 uur gaat plaatsvinden aan de Rijnkade in Arnhem samen met de Kadedagen. Door een lot van €10 aan te schaffen steunt u niet alleen de restauratie van de Eusebius maar maakt u dus ook kans op mooie prijzen. Waaronder de Citroën C1. Word nu adoptie-ouder, adopteer een eendje!

De Eusebius Duckrace is een ludieke race waarin duizenden rubberen badeendjes – getooid met zonnebril vanwege het ongetwijfeld mooie weer – de Rijn afzwemmen. Het eendje dat als eerste over de finish komt wint voor zijn adoptie-ouder een gloednieuwe Citroën C1, nummer twee een mooie andere prijs enzovoort. De Duckrace wordt een heel spektakel voor jong en oud, ook omdat er voor, tijdens en na de race van alles te doen is op de kade langs het raceparcours. Uiteraard worden alle eendjes door ons weer uit het water gehaald.

Van Hunnik Arnhem
De Overmaat 31
6831 AE Arnhem