Bezoeken

In de Eusebius maak je een reis door de tijd: van de 21steeeuw helemaal terug naar de vroege middeleeuwen. Geniet van het fantastische uitzicht op de skyline van Arnhem vanuit de panoramalift (tot 73 meter hoogte) en de glazen balkons. Durf jij?

Openingstijden

maandag t/m zondag

10.00 – 17.00 uur

De nieuwe vaste presentatie ‘Glorie van Gelre’ is uitgesteld vanwege de uitstel van de levering van staal. Tot die tijd is er op het koorgedeelte van de kerk een sneak preview van de aanstaande presentatie!

Huisdieren mogen niet mee de kerk in. Gecertificeerde hulphonden zijn natuurlijk wel welkom. Boekingen voor groepen (vanaf 20 personen) via sales@eusebius.nl

De Eusebius is gesloten op 1 januari, 1e paasdag, Koningsdag, 1e en 2e kerstdag. Een uur voor sluitingstijd gaat lift in de toren voor de laatste keer naar boven.

Rolstoel toegankelijkheid: de kerkzaal is toegankelijk en de toren is deels toegankelijk voor rolstoelen, te weten de eerste verdieping (met film en expositie over de Slag om Arnhem) en zevende verdieping (met audiotour en uitzichtpunt). De glazen balkons en de verdieping onder het torendak zijn niet met rolstoel toegankelijk.

Entreeprijzen

Eusebius Experience (torenbezoek) Kind 0 t/m 5 jaar gratis
Eusebius Experience (torenbezoek) Kind 6 t/m 16 jaar €   9,00
Eusebius Experience (torenbezoek) Volwassene € 11,00
Kerkzaal bezoek vrij toegankelijk

Bereikbaarheid & Contact

De Eusebiuskerk Arnhem
Kerkplein 1
6811 EB Arnhem
026 – 443 50 68
info@eusebius.nl

De Eusebiuskerk is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Auto

Aan deze centrumring liggen diverse parkeergarages en parkeerterreinen. In de gehele binnenstad van Arnhem geldt betaald parkeren tot 23.00 uur. Er zijn twee parkeergarages op loopafstand van de Eusebius: Parkeergarage Broerenstraat en Parkeergarage Rozet.

Openbaar vervoer

Vanaf het Centraal Station is het een kwartier wandelen (1200 meter) naar de Eusebius. Diverse buslijnen stoppen in in de nabijheid. Veel gebruikte zijn: Eusebiuskerk (lijn 12 en 43) of Stadstheater Arnhem (lijn 2, 3, 5, 6, 14, 33, 62, 300) vanwaar je in enkele minuten naar de Eusebius loopt.