Bezoeken

In de Eusebius maak je een reis door de tijd! Stap vijfhonderd jaar terug in de tijd van ridders en kastelen. In een spannende route door de kerkzaal én grafkelders van de Eusebiuskerk maak je kennis met de mensen van toen. In de kerk vind je oude schatten maar is er ook sensatie: hoog aan de toren zijn er namelijk twee balkons, helemaal van glas! Voor het allerbeste uitzicht over Arnhem én de beste selfiehotspot van de stad. Durf jij?!

Openingstijden

maandag t/m zondag

10.00 – 17.00 uur

De Eusebius is GRATIS met je Museumkaart of VriendenLoterij VIP-KAART!

Boekingen voor groepen (vanaf 20 personen) via sales@eusebius.nl

De Eusebius is op sommige feestdagen gesloten op 1 januari,  Koningsdag, 1e en 2e kerstdag. Een uur voor sluitingstijd gaat lift in de toren voor de laatste keer naar boven.

Rolstoel toegankelijk: de kerkzaal is toegankelijk en de toren is deels toegankelijk voor rolstoelen, te weten de eerste verdieping (met film en expositie over de Slag om Arnhem) en zevende verdieping (met audiotour en uitzichtpunt). De grafkelders, glazen balkons en de verdieping onder het torendak zijn niet met rolstoel toegankelijk.

Huisdieren mogen niet mee de kerk in. Gecertificeerde hulphonden zijn natuurlijk wel welkom.

Entreeprijzen

Kinderen 0 – 8 jaar gratis
Kinderen 8 – 18 jaar € 7,50
Volwassenen € 15
Museumkaart* gratis
VriendenLoterij VIP-KAART* gratis
Ambassadeurspas TVAN* gratis
Ronald McDonald voucher* gratis
Eusebius vrijkaart* gratis
Gelrepas 8 – 18 jaar* € 2,50
Gelrepas volwassenen* € 7,50
Studenten- en CJP-pas* € 7,50
Veteranen- en defensiepas* € 7,50

*Alleen toegang op basis van vertoon van je fysieke pas, voucher of vrijkaart.

Bereikbaarheid & Contact

De Eusebiuskerk Arnhem
Kerkplein 1
6811 EB Arnhem
026 – 443 50 68
info@eusebius.nl

De Eusebiuskerk is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Auto

Aan deze centrumring liggen diverse parkeergarages en parkeerterreinen. In de gehele binnenstad van Arnhem geldt betaald parkeren tot 23.00 uur. Er zijn twee parkeergarages op loopafstand van de Eusebius: Parkeergarage Broerenstraat en Parkeergarage Rozet.

Openbaar vervoer

Vanaf het Centraal Station is het een kwartier wandelen (1200 meter) naar de Eusebius. Diverse buslijnen stoppen in in de nabijheid. Veel gebruikte zijn: Eusebiuskerk (lijn 12 en 43) of Stadstheater Arnhem (lijn 2, 3, 5, 6, 14, 33, 62, 300) vanwaar je in enkele minuten naar de Eusebius loopt.