Tickets

Werken bij

De Eusebius kan de openstelling van de kerk alleen organiseren dankzij de inzet van een grote groep vrijwilligers. Momenteel is een team van zo’n vijftig betrokken vrijwilligers bij ons actief. Zij zien in een razend tempo de kerk transformeren van een bouwplaats naar een drukbezochte culturele topbeleving. Omdat we steeds drukker worden bezocht én we een tweede balie willen openen zijn we hard op zoek naar nieuwe collega’s!

De Eusebius wordt dé culturele topattractie van Arnhem. Een historische plek waar ruimte is voor ontmoeting, cultuur en bezinning in het hart van de stad. De Eusebiuskerk is iedere dag geopend voor bezoekers uit binnen- en buitenland. Als gastvrije kerk is de Eusebius een van de belangrijkste trekpleister in de Arnhemse binnenstad. De komende jaren zal deze plek steeds drukker bezocht zal gaan worden. Om dit te kunnen realiseren werken wij samen met vrijwilligers. Vrijwilligers zijn voor de Eusebius van onschatbare waarde en spelen een belangrijke rol bij het gastvrij ontvangen, verwelkomen en informeren van bezoekers.

Draag jij bij aan een warm welkom?

In ons vrijwilligersteam staat de volgende vacature open:
Vacature Publieksbegeleider Eusebiuskerk Arnhem

Ons vrijwilligersteam is een brede vertegenwoordiging van de Arnhemse samenleving. Jong, ouder, van alle nationaliteiten en opleidingsniveaus. Ben je student en wil jij ook graag bij ons ervaring opdoen als vrijwilliger? Iedereen is van harte welkom!

Wat bieden wij

Gastvrijheid hebben wij hoog in het vaandel. Daarom vinden wij het belangrijk dat je goed voorbereid aan de slag kunt gaan. Wij bieden je een overzichtelijke inwerkperiode, begeleiding en evaluatie. Verder:

  • Kan je je eigen diensten inroosteren op de momenten waarop het jou uitkomt
  • Houden we je wekelijks op de hoogte van alle ontwikkelingen en organiseren we informatiebijeenkomsten en een jaarlijks teamuitje
  • Werk je mee aan de totstandkoming van de Eusebius als culturele topattractie

Waardering

De sfeer bij de Eusebius is professioneel en informeel. Je ontvangt ook jaarlijks vrijkaarten voor een bezoek aan de Eusebius Experience en een attentie met feestdagen en je verjaardag.

Wil je meer weten over het vrijwilligerswerk? Mail dan Willy Knelissen op vrijwilligers@eusebius.nl of stuur een WhatsApp naar 06-54715126. Gelijk aanmelden voor een kennismakingsgesprek? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op

Word vrijwilliger