Geopend: Eusebius Experience

Arrangementen

De Eusebius is met met zijn pracht en praal en rijke geschiedenis de meest iconische locatie in Arnhem. Met een grootse kerkzaal en meer intieme zij-kapellen. De Belvedère, op 73 meter hoogte, biedt een spectaculair (nachtelijk) uitzicht op Arnhem en wijde omgeving. Ontdek de mogelijkheden voor een onvergetelijke dag of avond in De Eusebius!

Exclusief gebruik toren en walking dinner (special 2019)

De Eusebiustoren is uit de steigers en weer stralend middelpunt van Arnhem! Maak gebruik van een bijzonder arrangement: exclusief gebruik van de kerkoren met walking dinner. Geniet van heerlijke kleine gerechten in de prachtige Raadskapel en een fantastisch nightview vanaf de Glazen Balkons en Panoramaverdieping. Tijdelijk vanaf € 87,50 p.p. (excl locatiehuur en btw).

 

Bedrijfsfeesten

De Eusebius staat in Arnhem en Gelderland bekend als dé locatie voor imposante bedrijfsfeesten tot 1250 personen. Van een sprookjesachtig kerstfeest of nieuwjaarsreceptie tot muziek- en dansoptredens. Of kies voor meer intieme feesten en ontvangsten in de Raadskapel of Annakapel. Wij verzorgen ook zeer exclusieve bedrijfsfeesten met champagneontvangst en DJ in één van de glazen balkons of Belvédère.

Lees meer

Intiem of groots dineren

De Eusebius heeft een aantal bijzondere concepten voor private dining ontwikkeld: denk daarbij aan een groot aangekleed diner in de Kerkzaal, een klassiek zitdiner in de ridderlijke Raadskapel of een running dinner met wijds uitzicht in de kerktoren. Op de Belvédère-verdieping is highly-exclusive diner tot 12 personen mogelijk. Wij informeren je graag over de mogelijkheden!

Lees meer

Vergaderen

Vergaderen in ridderlijke stijl? Ervaar stilte en prachtige lichtinval door de torenhoge glas-in-loodramen in de Raadskapel. Bestuurlijk vergaderen of met het hele team? De Raadskapel biedt plaats tot 24 personen. Kies voor een basis- of all-inclusive arrangement met Made-in-Arnhem lunch en teambuildingsessie.

Lees meer

Evenementen

Het organiseren van grote evenementen: wij hebben jarenlange ervaring! Van bedrijfspresentatie tot yoga-challenge, van kunstexpositie tot lezingen & debatten. Met zijn uitzonderlijke decor verheft de Eusebius ieder evenement tot een ongeëvenaarde ervaring. Laat je door ons adviseren en inspireren over de mogelijkheden.

Lees meer

Borrelen

Iets te vieren? De Eusebius heeft een aantal bijzondere borrelconcepten ontwikkeld. Denk aan een culinaire- of bierproeverij in de Kerkzaal tot 500 personen of kleine en middel-grote bijeenkomsten tot 50 personen op grote hoogte. Maak het onvergetelijk met een polaroidfoto van alle gasten in de glazen balkons (mét tekst en je eigen logo) of superexclusief met een DJ in het glazen balkon of Belvédère.

Lees meer

Trouwen

Altijd al willen trouwen in de mooiste kerk van Arnhem? Dat kan! Intiem in de Raadskapel of groots in de Kerkzaal? Of kies je liever voor de Belvédère op 73 meter hoogte met spectaculair uitzicht over Arnhem? Mét fotoshoot in de glazen balkons? Wij organiseren met veel plezier deze bijzondere dag voor jou!

Lees meer

Concerten

De Matthäus Passion van Bach, zangkoren die er regelmatig optreden… Al vanaf de negende eeuw klinkt er muziek in de Eusebius. De Eusebius is een prachtige plek om te genieten van grote of kleine concerten in de context van een imposante en rijk gedecoreerde kerkzaal.

Lees meer

Congressen

Met de Eusebius kies je voor de meest centrale en iconische locatie in Arnhem die ieder zakelijk congres van een gouden randje voorziet. We hebben jarenlange ervaring met het organiseren van dergelijke grote evenementen en werken samen met de beste partners op het gebied van audiovisuele middelen. Naast de kerkzaal is nog een aantal kleine zalen beschikbaar voor kleinere deelsessies.

Lees meer

Beurzen

Op zoek naar een ruimte voor een beurs? De Eusebius is dé geschikte plek. De indrukwekkende ‘de Grote’, zoals de Eusebius wordt genoemd ligt in het centrum van Arnhem en is prima bereikbaar. Het is een van de mooiste stadskerken van Nederland. Elke zaal heeft een unieke en karaktervolle sfeer, zoals de historische Kerkzaal of de Raadskapel met zijn ridderlijke uitstraling. Een combinatie van zalen is mogelijk.

Lees meer

Afscheid

Op een prominente plek in Arnhem afscheid nemen van een dierbare? De Eusebius is daar uitermate geschikt voor. Groots in de Kerkzaal of intiem in de Raadskapel. In de Eusebius heerst een sfeer van plechtigheid en rust. Een laatste eer bewijzen wij graag door de grote klok te luiden en het prachtige Strümphler-orgel uit 1769 te laten klinken.

Lees meer