Borrelen

Kom borrelen in de Eusebius! We hebben een aantal bijzondere borrelconcepten ontwikkeld. Denk aan een culinaire- of bierproeverij in de Kerkzaal tot 500 personen of ontvangsten tot 50 personen op grote hoogte. Maak het onvergetelijk met een polaroidfoto van alle gasten in de glazen balkons (mét tekst en je eigen logo) of superexclusief met een DJ in het glazen balkon of Belvédère.

Maatwerk

Het Salesteam van de Eusebius is gespecialiseerd in het ontwikkelen van concepten op maat. Denk bijvoorbeeld aan een authentiek borrelarrangement met een homemade bitterbal of luxe borrelplank. Of breid het arrangement uit met een running dinner, een polaroid-fotosessie in de glazen balkons of boek een escaperoom!

Neem vrijblijvend contact met ons op:
026 – 443 50 68 / 06 – 133 093 39
sales@eusebius.nl

Faciliteiten

Aankleding

De kerk beschikt over zowel design- als historisch monumentaal meubilair. Er zijn vijfhonderd luxe stoelen. Hiermee kunnen alle denkbare opstellingen worden verzorgd. Er zijn modulaire podiumdelen en grote lichtspots die door verschillende kleurfilters de kerk in sfeer kunnen transformeren.

Audiovisuele middelen

Er is een vast geluidssysteem in de kerkzaal aanwezig met handmicrofoons, headsets en een cd-speler. Op het geluidssysteem kan geen PC of laptop aangesloten worden. De Eusebius maakt gebruik van een vaste partner die op maat audiovisuele diensten en apparatuur verzorgen.

Bereikbaarheid en parkeren

De Eusebius is bereikbaar via het openbaar vervoer of per auto. De buslijnen 43 en 12 stoppen op 2 minuten loopafstand van de Eusebius. Er zijn twee parkeergarages op loopafstand: Parkeergarage Broerenstraat en Parkeergarage Rozet.