Concerten

De Mattheus Passion van Bach, koren die er regelmatig optreden. Al vanaf de negende eeuw wordt er gezongen in de Eusebius tijdens de kerkdiensten. De Eusebius is een prachtige plek om te genieten van concerten in de context van een imposante en rijk gedecoreerde kerkzaal. In de Kerkzaal is er ruimte voor 150 tot 1250 personen. Voor een kleinere bezetting kan de Kerkzaal opgedeeld worden in een kleinere ruimtes.

Maatwerk

Het Salesteam van de Eusebius staat klaar om te adviseren over de mogelijkheden! Neem vrijblijvend contact met ons op:
026 – 443 50 68 / 06 – 133 093 39
sales@eusebius.nl

Faciliteiten

Lunch, diner, catering

De Eusebius heeft goede ervaringen met cateraars van excellente kwaliteit. Die stellen we graag voor. Het is in een aantal gevallen ook mogelijk om een eigen cateraar te kiezen.

Aankleding

De kerk beschikt over zowel design- als historisch monumentaal meubilair. Er zijn vijfhonderd luxe stoelen. Hiermee kunnen alle denkbare opstellingen worden verzorgd. Er zijn modulaire podiumdelen en grote lichtspots die door verschillende kleurfilters de kerk in sfeer kunnen transformeren.

Audiovisuele middelen

Er is een vast geluidssysteem in de kerkzaal aanwezig met handmicrofoons, headsets en een cd-speler. Op het geluidssysteem kan geen PC of laptop aangesloten worden. De Eusebius maakt gebruik van een vaste partner die op maat audiovisuele diensten en apparatuur verzorgen.

Bereikbaarheid en parkeren

De Eusebius is bereikbaar via het openbaar vervoer of per auto. De buslijnen 43 en 12 stoppen op 2 minuten loopafstand van de Eusebius. Er zijn twee parkeergarages op loopafstand: Parkeergarage Broerenstraat en Parkeergarage Rozet.